RI&E Abonnement

  1. RI&E Abonnement

Beon ZorgPortaal – RI&E Abonnement

Veilig werken, gezonde medewerkers en lagere kosten

Het invullen van de (branche) RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) blijft een hele klus. Veel werkgevers beginnen er daarom niet aan of haken vroegtijdig af. Elke werkgever is verplicht een actuele RI&E te hebben met een plan van aanpak. Bij het ontbreken hiervan kan de Inspectie SZW een forse boete opleggen.

De RI&E is een lijst met mogelijke risico’s op het gebied van arbeidsomstandigheden. Met het invullen van de lijst, leer je de risico’s van het bedrijf kennen en voorkom je risico’s. Om ondernemers (met maximaal 25 werknemers) te ondersteunen bij het beheren van een actuele RI&E, heeft het Beon ZorgPortaal een RI&E abonnement ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Na aanmelding komt de veiligheidskundige van Beon ZorgPortaal langs en stelt de RI&E met het bijbehorende plan van aanpak op. Om de RI&E actueel te houden, krijg je in het 2e en 3e jaar het verzoek om het Plan van Aanpak op te sturen naar Beon ZorgPortaal. Wanneer je in het 2e of 3e jaar gaat verbouwen of verhuizen naar een andere locatie, komt de veiligheidskundige langs om de RI&E opnieuw op te stellen. Zo blijft jouw RI&E actueel!

De looptijd van het abonnement is drie jaar. Wordt het abonnement na drie jaar voortgezet dan vindt er in het 4e jaar weer een bedrijfsbezoek plaats voor het opstellen van de RI&E.

RI&E Abonnement

Met behulp van het RI&E abonnement van Beon ZorgPortaal ben je altijd verzekerd van een goedgekeurde RI&E. De kosten van het abonnement bedragen €350,- per jaar.